Dealer en Verwerkers gezocht!

Voor een aantal provincies zijn wij nog op zoek naar enthousiaste dealers en verwerkers van het WEM systeem. Het WEM systeem is eenvoudig te verwerken en kan zowel door de installateur als ook door de aannemer, (hout)bouwer, stukadoor en ZZP'er aangebracht worden.

Heb je interesse neem dan contact op via undefinedinfo@remove-this.wandverwarming.nl

Service voor Dealers & Verwerkers

 

Een goed Netwerk 

Wij werken nauw samen met ons regionale Dealer en Verwerkers netwerk. Wanneer u geïnteresseerd bent om deel uit te maken van ons netwerk neem dan contact met ons op.

 

Scholing

Naast onze technische ondersteuning bieden wij Cursussen voor onze Dealers en Verwerkers aan. Onze cursussen zijn interdisciplinaire van opzet zodat alle aspecten van een lage temperatuur stralingswarmte systeem aan de orde komen.

 

Begeleiding en Advies

Natuurlijk zijn wij altijd telefonisch bereikbaar voor advies en ondersteuning. Ook is het mogelijk om aanwijzingen van een ervaren service medewerker op locatie te ontvangen.

 

Ontwerp ondersteuning

Wij ondersteunen altijd bij het maken van de benodigde capaciteitsberekeningen en ontwerpen. Ook de hydraulische afstelling van het systeem en een warmteverliesberekening naar DIN EN 12831 kunnen wij aanbieden.

 

Marketing 

Wij ondersteunen graag bij de marketing en stellen brochures en monster materiaal ter beschikking.

 

Tel: +31 416 707 229

wem@remove-this.wandverwarming.nl