Snelle en eenvoudige installatie in HSB en droogbouw

De basis van het droogbouw systeem is het WEM klimaat element, een 25 mm dikke leemplaat met geïntegreerde verwarmingsbuis. Met de WEM klimaat elementen worden wand en plafond constructies gecreëerd, die kunnen verwarmen en koelen.

De installatie is eenvoudig: De klimaat elementen worden op vlakke ondergronden zoals massieve houten wanden, houten planken en plaatmaterialen of voorzet wanden constructies geschroefd.

De niet met wandverwarming panelen bedekte delen van het oppervlak worden met WEM leem platen, die geen leidingen bevatten, uitgevlakt. Daarmee is het vlak volledig genivelleerd. Daarna word het met de WEM basisleem afwerk pleister (oberputz) versterkt met glasvezelweefsel af gepleisterd. Het wandoppervlak kan tot slot met de gewenste verf of met bijvoorbeeld een kleurrijke sierpleister worden opgeleverd.

Met het WEM klimaat element kan men zeer snel en gemakkelijk een voorzet wand plaatsen. In vergelijking met systemen die in twee of drie stuc lagen worden opgebouwd, wordt zeer weinig water gebruikt tijdens de bouw. Lange droog tijden zijn verleden tijd!