Ervaringen van particuliere klanten


Familie Hamm uit Koblenz 

"We kochten een oud huis en besloten om de WEM wandverwarming in combinatie met kalk en leem pleisters te proberen. We hadden gehoord dat de stralingswarmte bijzonder aangenaam zal zijn, maar konden ons dit niet precies voorstellen. Het heeft heel erg geholpen dat WEM heeft ons vakkundig en overtuigend advies gaf, zowel voor als tijdens de bouwfase. De comfortabele sfeer in huis overtrof vervolgens ruimschoots onze verwachtingen! Nu willen we absoluut niet zonder onze wandverwarming en deze voelt echt super comfortabel. Onze vrienden zijn verbaasd dat er geen radiatoren zijn en onder de indruk van ons binnenklimaat. "

De ontmoetingsplaats voor de familie is de Tadelakt bank met geïntegreerde WEM verwarming buis, welke extra  aan de overige wandverwarming werd toegevoegd. (Foto rechts: klik om te vergroten)


Familie Makarowski uit Geilenkirchen 

"Als architect had ik bij het ontwerpen van mijn eigen huis zeer hoge eisen. Dat wandverwarming zou worden geïnstalleerd, was vanaf het begin duidelijk, want voor een goed binnenklimaat en comfortabele warmte is er niets beter. Het klimaat element van WEM is perfect voor gebruik in de bouw van houten huizen . Sommige platen hebben we zelfs zelf op de wanden geschroefd. Wij waarderen de esthetisch mooie wandvlakken, waarvan de zachte warmte heerlijk uitstraalt. Ik adviseer de wandverwarming altijd graag aan anderen, .. en bij WEM kan je antwoorden op alle vragen én een gratis offerte krijgen. " www.makarowski.eu

 

Erfahrungen unserer Händler


Goede natuurlijke bouwmaterialen, Wasserburg am Inn 

Anita Fischer, Martin Gütter en Rosi Hofer: 

"In ons bedrijf, adviseren wij onze klanten over gezonde bouw en renovatie. Om wandverwarming te verkopen vinden we bijzonder leuk. Wanneer de klanten zich voor onze verwarmde toonzaal opstelling verzamelen en de aangename warmte voelen, hoeven we nauwelijks nog iets uit te leggen wat meteen het beste bewijs is dat de WEM wandverwarming gewoon geweldig is, de enthousiaste klanten, ze bevelen het bijna altijd zelf ook weer aan. Onlangs hebben we de wandverwarming aan Hotel zur Post verkocht, waar mensen in de kamers het zelf een keer kunnen proberen. "

www.guetter-wbg.de

 

Erfahrungen von Planern & Architekten


Dairy interieur, Birkenleiten 41, 81543 München,

Dorothee Maier, interieurarchitect 

"De beslissing om WEM klimaat elementen toe te passen in ons project 'Hotel Post' waren de volgende vier plus punten: 

+ Het materiaal leem fascineerde zowel ons als voorschrijvers als ook onze klanten. Het pand, de leem reguleert zowel de temperatuur als de luchtvochtigheid en dit komt volledig aan het welzijn van de gasten in de nieuwe kamers ten goede. Er kon dus worden afgezien van airco / WTW ventilatie. 

+ De integratie van de buisleiding registers in het WEM-wandverwarmingssysteem zorgt voor comfortabele stralingswarmte in de nieuwe kamers. De kamertemperatuur kan worden verlaagd en op verwarmingskosten worden bespaard. Daarnaast is de plek voor de onbeminde radiatoren beschikbaar gekomen - wat het oog zeker ten goede komt. 

+ De geprefabriceerde klimaat elementen konden goed worden aangebracht. De verwerking van de droge leem panelen in de massief houten constructie maakten problemen met vochtig stucwerk overbodig. Er was geen tijdverlies door droog tijden, waardoor de geplande einddatum makkelijk gehaald werd. 

+ De service voor het product was perfect, meteen vanaf het begin. Met de goed-uitgeruste showroom van de Heer Gütter in Wasserburg, konden de bouwers makkelijk tevoren worden overtuigd van de hoge kwaliteit van de WEM klimaat elementen. Ook de aanbeveling van het uitvoerende stucadoorsbedrijf zorgde voor de kwaliteit van de uitvoering. 

De WEM-klimaat elementen combineren vele kwaliteiten in zich. Het product is technisch uitontwikkeld voor de praktische plaatsing. Natuur en expertise in een pakket - als planner en constructie manager kan ik deze combinatie zeker waarderen"! 

www.meierei.org

Dairy interieur, Birkenleiten 41, 81543 München

Erfahrungsberichte unserer Handwerker


Georg Thom 

het erkend installatie bedrijf voor gas, water en sanitaire installaties met een focus op duurzame energie en wandverwarming, Bad Honnef 

"Ik ben gefascineerd geraakt door de wandverwarming en deze is zo veelzijdig. Ik denk dat voor bijna elk huis een passende oplossing te bedenken is en mijn huis klanten zijn altijd zo blij met hun wandverwarming. Technisch gezien is WEM in anderen in de markt ver vooruit, want ze bieden alle componenten van een enkele bron en bieden ook een goede service. 

Natuurlijk leef ik thuis ook met stralingswarmte! "

www.georgthom.de