"Ayurvedahof Engel" in Bayern

"Ayurvedahof Engel": Wandverwarming met leem

Tussen weilanden, bossen en de bergen, gelegen op 900 meter hoogte ligt het "Ayurvedahof Engel" te Niedersonthofen in Beieren. Met veel energie, passie en liefde hebben Dunja Loipl-Nachtsheim en Ulrich Nachtsheim met collega-vrijwilligers de historische buitenplaats gerestaureerd. De oude gebouwen zijn daarbij deels aangevuld met nieuwe gebouwen.

Natuurlijk word het gehele complex verwarmd met WEM wandverwarming. 

De boerderij biedt een breed scala aan diensten voor degenen die geïnteresseerd zijn in: Ayurveda-behandelingen, seminars, een natuurgeneeskundige praktijk en ruimtes voor recreatie en een bouwbiologische vakantie woning

Net als de rest van de gebouwen, is de vakantie woning biologisch en geluidsarm gebouwd en heeft een heerlijk woonklimaat: tussen de lemen muren en daarin verborgen wand verwarming en de eiken planken vloeren voelt men het aangename binnenklimaat.

In dit appartement "auf dem Engel" kan, behalve natuurlijk van de wandverwarming ook genoten worden van extra voorzieningen zoals een sauna in de Engelen tuin of op aanvraag Ayurvedische gerechten.


Informationen zum Hof, zur Ferienwohnung und weiteren Unterbringungsmöglichkeiten:

Dunja Loipl-Nachtsheim, Ayurveda-Hof Engel, Hof 1, 87448 Niedersonthofen/Waltenhofen,
Tel: 08379 - 92 92 16, dunja@remove-this.ayurvedahof.de

www.ayurvedahof.de

www.ayurvedahof.de/ferienwohnung

Weitere Informationen und Fotos zur ehemaligen Baustelle auf der facebook-Seite des Hofes:

https://www.facebook.com/pages/Baustelle-Engel/272250632885000?ref=hl