der daberer. das biohotel

Beleef WEM wandverwarming: de Daberer. het Biohotel met **** sterren in Oostenrijk

"Het is meer dan alleen een hotel. Het is een manier van leven. Het is een plek van rust en ontspanning. Het is een verlangen, een lievelingsplek."

Het bio-hotel De Daberer is geheel met de natuur gebouwd. Door de familie Daberer werd het met veel passie en aandacht uitgerust en ingericht met oog voor detail. Alleen natuurlijke materialen zoals hout en leem en natuurlijk leem-met wandverwarming zijn gebruikt.

"Architectuur is voor ons bouwen in en met de natuur Strakke lijnen, open ruimtes, kalmerende warmte -. Samen met een oneindige aandacht voor detail, maakt dat de onmiskenbare sfeer van het leven in Daberer."

Op zoek naar een speciale bio-hotel? In Daberer kunt u niet alleen de wandverwarming testen. U kunt er een hele reeks uitzonderlijke diensten en bijzonderheden vinden. Gedetailleerde informatie en foto's kunt u vinden op de website van het hotel.

"Het is de passie waarmee we inrichten. Het is de passie waarmee we natuur en architectuur combineren. Het is de aandacht voor detail, die u kunt voelen!"


Meer informatie en contact:

der daberer. das biohotel****s , St. Daniel 32, A-9635 St. Daniel, Dellach im Gailtal
Tel.: +43 47 18 - 5 90  |  info@biohotel-daberer.at  |  www.biohotel-daberer.at