Friese Landhotel NAKUK

Pure wellness in een ecologisch georiënteerd landelijke hotel

In een rustige buitenwijk van Horumersiel, op slechts een paar minuten lopen van de Noordzee ligt hotel NAKUK. Bewust heeft het voormalige verzorgingshuis slechts 15 kamers, studio's en suites en verwelkomt groepen tot maximaal 6 personen in het voormalige Gulfhof. Hierdoor bied NAKUK de optimale omstandigheden om de stress van alledag te ontvluchten en volgens bijna vergeten waarden te leven: om de ziel te voeden en om lichaam en geest te verjongen.

Het Friese land hotel werd voornamelijk gebouwd en gerestaureerd met ecologische materialen. De nieuwe studio's op de bovenste verdieping zijn voorzien van de WEM klimaat elementen, leemstuc en eiken vloerdelen en bieden de gasten een zeer bijzondere en aangename sfeer. De eigenaren van dit familie bedrijf zijn zeer attent op het milieuvriendelijk verantwoord beheer van dit wellness hotel en bieden, niet te vergeten, heerlijk verse, regionale gerechten.

In hotel NAKUK kunt u in elk seizoen in alle rust en afzondering ontspannen. Ondersteund door de holistische, gunstige effecten van het zeeklimaat, ontspannen in de Waddenzee, geniet van uw persoonlijke wellness dagen en geniet terloops in alle rust van de wandverwarming.


Meer informatie en contact:

NAKUK - Das Friesische Landhotel GmbH, Familie Judick, Wiardergroden 22, 26434 Horumersiel (Wangerland)
Tel.: 0 44 26 - 90 44 00  |  info@remove-this.nakuk.de  |  www.nakuk.de

Advies en ontwerp van de wandverwarming:

Trendwende - Handel mit Naturbaustoffen GmbH | Herr Hero Janssen | Alexanderstraße 19, 26121 Oldenburg
Tel.: 0441 - 98 340 0  |  oldenburg@remove-this.trendwende.de  |  www.trendwende.de