Das SEINZ - Veganistisch biohotel in Bayern

Wandverwarming en geweldige sfeer met leemstuc

Het SEINZ Wisdom Resort is een tijdelijk onderkomen. Een plek met comfort en een gevoel van welzijn te ervaren. De familie Kramer wil dit streven voor haar gasten realiseren - als hotelgast of cursist, voor een langer verblijf in het kader van seminars of gewoon een gezellig weekend met de familie.

Het hotel dateert uit 1870 en de kamers zijn zorgvuldig en duurzaam gerenoveerd door de eigenaren.

De kamers stralen een gevoel van rust en veiligheid uit, en de inrichting werd ontworpen met een licht interieur, warme natuurlijke kleuren en veel hout in het achterhoofd. Alle kamers hebben een eigen badkamer en een mooi balkon of terras. Veel kamers hebben een massief eiken parketvloer, WEM wandverwarming en WEM leemstuc voor een uitzonderlijke ambiance.

 

Als u wilt weten hoe de WEM-wandverwarming werkt en aanvoelt, vraag dan bij uw reservering om een kamer met wandverwarming. U kunt de werking ook testen tijdens evenementen in de prachtige Sonnensaal, die voor vele doeleinden wordt gebruikt en indruk maakt met een bijzondere sfeer.

De kamers zijn stralingsarm en kunnen volledig worden stroomvrij worden gemaakt voor een gezonde slaap. De kamers zijn stralingsarm en kunnen volledig stroomvrij worden gemaakt voor een gezonde slaap. De kamers zijn ook TV-vrij en zonder WiFi. Het water in alle kamers is van energetische waarde en ondersteunt zo op ideale wijze de vitale functies. Vanuit de kamers en vanuit het hele hotel kunt u genieten van een 360° uitzicht op de uitgestrekte weiden en lanen van het hotel en de prachtige uitlopers van de Ammergauer Alpen.

En dit is wat de eigenaar familie Kramer zegt over hun filosofie:

"Het SEINZ Biohotel komt voort uit de visie van een liefdevolle en helende leefruimte. Ons doel en onze weg is om een holistisch  balans te realiseren hier nu en voor de toekomst van onze aarde en onze nakomelingen. Concreet betekent dit dat naast de ontwikkeling en uitbreiding van ons biologische hotel en seminariecentrum, er in de toekomst nog vele andere activiteiten bijkomen".


Contact:
Das SEINZ - Wisdom Resort - Seminarhaus - Biohotel-Heilzentrum  |  Kurhausstraße 1  | 
82433 Bad Kohlgrub | Tel.: 0 88 45 - 970  |  hallo(at)seinz.de  |  www.seinz.de