Hotel Villa Behr

Wilt u leven en slapen in een kamer met muurverwarming? Hier is het mogelijk!

De oude Behr-kantine is een pand met een bijzondere sfeer in Wendlingen am Neckar. Het op de monumentenlijst geplaatste huis werd in 1910 gebouwd en deed bijna 100 jaar dienst als kantine van de voormalige meubelfabriek Erwin Behr. Het karakter van het huis met al zijn charme is behouden gebleven en aangevuld volgens de moderne normen. Er werd ook gebruik gemaakt van WEM-wandverwarming om een optimale sfeer en ruimteklimaat te creëren voor de gasten in zowel het restaurant als de kamers.

Na deze uitgebreide renovatie nam het moderne hotel-restaurant "Hotel Villa Behr" in april 2011 zijn intrek in het beschermde gebouw en liet het eerbiedwaardige gebouw in nieuwe glorie schitteren.

Het restaurant "Osteria Bonomi" vult de gastronomische ruimte. Waar vroeger aan het begin van de 20e eeuw de arbeiders van de voormalige meubelfabriek Behr tussen de middag een eenvoudige maaltijd nuttigden, verwent het OSTERIA BONOMI zijn gasten met Italiaanse specialiteiten uit Piemonte en zelfgemaakte pizza uit een prachtige Italiaanse houtoven.

In die tijd werden arbeiders van hogere posities gevoed op de eerste verdieping. Nu zullen hotelgasten hier de nacht doorbrengen - in een sfeer die trouw is aan het origineel met eiken vloeren. Op twee verdiepingen zijn 12 mooie en stijlvol ingerichte gastenkamers gecreëerd, die alle voldoen aan de hoogste eisen van comfort. Heldere kleuren, lichte tinten, praktische designmeubelen en veel licht zorgen voor optimaal gebruikte en zeer gezellige kamers. Dit zijn slechts enkele van de details die een verblijf in Hotel Villa Behr onvergetelijk maken. De 12 kamers bestaan uit 1 eenpersoonskamer standaard, 3 tweepersoonskamers standaard, 4 tweepersoonskamers superior, 2 junior suites en 2 suites. Een lift zorgt voor toegankelijkheid.


Meer informatie en contact:
Hotel Villa Behr  |  Behrstraße 90  |  73240 Wendlingen am Neckar
Tel.: +49 (0)7024 - 50 19 551  |  info(at)villa-behr.de  |  www.villa-behr.de