Der Daberer. Het biologische hotel

Ervaar de WEM-wandverwarming: de daberer. het biohotel****s in Oostenrijk

"Het is meer dan alleen een hotel. Het is een levenshouding. Het is een plaats van rust en ontspanning. Het is een plek van verlangen, een favoriete plek."

Het Biohotel Der Daberer is volledig met de natuur in gedachten gebouwd. Het werd ingericht en uitgerust door de familie Daberer met veel passie en aandacht voor detail. Natuurlijke bouwmaterialen zoals hout en leem werden gebruikt in combinatie met de lemen muurverwarming.

"Voor ons is architectuur bouwen in en met de natuur. Heldere lijnen, open ruimtes, weldadige warmte - gekoppeld aan een oneindige aandacht voor detail, dat is wat de kenmerkende woonsfeer van de Daberer uitmaakt."

Bent u op zoek naar een speciaal biologisch hotel in Oostenrijk? Bij de Daberer kunt u niet alleen de wandverwarming testen. U vindt er een hele reeks uitzonderlijke diensten en bijzonderheden. Gedetailleerde informatie en foto's vindt u op de website van het hotel.

"Het is de passie waarmee we meubileren. Het is de passie waarmee wij natuur en architectuur combineren. Het is de aandacht voor detail die je voelt!"


Meer informatie en contact:
der daberer. das biohotel****s  |  St. Daniel 32  |  A-9635 St. Daniel  |  Dellach im Gailtal
Tel.: +43 47 18 - 5 90  |  info(at)biohotel-daberer.at  |  www.biohotel-daberer.at