Gud Jard Resort op het Noordzee-eiland Pellworm

Huizen gemaakt van de natuur in de natuur

Op het Noordzee-eiland Pellworm is in een groene en rustige omgeving een gezond en hoogwaardig vakantieoord gebouwd. In alle huizen zijn de lemen muren voorzien van WEM-wandverwarming.

De 32 lodges en 6 grote chalets, bijna uitsluitend gebouwd met natuurlijke materialen, bieden een helder design, een nobele uitstraling en ruimte midden in de natuur en zijn het recept voor een bijzonder, vredig feel-good klimaat.

Naast de gezonde wandverwarming bieden de huizen nog veel meer hoogtepunten, zoals eikenhouten vloeren, gezond massief meubilair, panoramavensters, buitensauna en natuurlijk de modernste techniek.

Er zijn veel woorden die staan voor ontspanning. Neerstrijken, uitschakelen, opladen - op Pellworm zijn ze allemaal van toepassing! Weidse groene ruimten, dijken met geblaat, dan weer stilte en de geur van de Noordzee: Pellworm is nog zo'n eiland dat niet om de haverklap "hoogtepunten" biedt, maar uitnodigt om er zelf naar op zoek te gaan. Eindeloze paden om te wandelen, fietsen en skeeleren, rustige boerderijen met pony's, afwisselende natuur om te wandelen en te bezinnen.

Nog een vakantietip voor slecht weer of de koele herfst- en wintermaanden: na een uitgebreide dijkwandeling in de frisse zeelucht maakt u het zich gewoon gemakkelijk in de sauna of op de bank met een goed boek! Of geef je over aan wat hier het beste werkt: goed verzorgd nietsdoen. Natuurlijk zorgt de zachte stralingswarmte van de WEM-wandverwarming voor het perfecte behaaglijke klimaat!


Contact:
Gud Jard Resort Pellworm  |  Am Kaydeich 15e  |  25849 Pellworm
Tel.: 040 - 60 77 27 30  |  hallo(at)gudjard.de  |  www.gudjard-resorts.com