Bio-Hotel Schlossgut Oberambach

Biohotel aan de Starnberger See - een oase midden in de natuur

Ingebed in een parkachtig privé-domein van niet minder dan 52 hectare groot, wat overeenkomt met ongeveer 72 voetbalvelden, ligt het Schlossgut, met een rijke geschiedenis, boven het Starnberger meer. Het wordt gerund door de eigenaarsfamilie Schwabe in een persoonlijke, attente en hartelijke sfeer volgens milieubewuste, holistische principes. De filosofie van de hoteliers om in harmonie met de natuur te leven is overal aanwezig. Alle kamers van het fijne biohotel met zijn 40 liefdevol en individueel ingerichte kamers (sommige met uitzicht op het meer) werden gebouwd, gerenoveerd en ingericht volgens ecologische principes.

De familie Schwabe heeft zich tot doel gesteld om rustzoekers een echte kans te bieden op een gezonde levensstijl. Dit omvat een hoogwaardige en toegewijde natuurlijke keuken met 100 procent biologische ingrediënten, maar ook een grote selectie van uitstekende wijnen, bieren en sappen van biologische teelt. In het hele huis zijn alleen biologische bouwmaterialen gebruikt, en elke kamer heeft gezonde slaapgedeeltes, allergievriendelijke wandverwarming, evenals volledig houten meubilair en geoliede houten vloeren.

Sommige van de met licht doorstroomde ruimtes hebben directe toegang tot het terras en de tuin. Zij zijn uitgerust met de modernste technologie en worden professioneel onderhouden en verzorgd. Een ideale omgeving voor kleine tot middelgrote/grote familiefeesten en conferenties.

De familie Schwabe laat met charme en charisma zien hoe heilzaam en bevorderlijk een gezond, harmonieus en natuurgericht leven kan zijn.

Zo is Schlossgut Oberambach een oase voor innerlijke en uiterlijke bezinning, een plaats tussen hemel en aarde . . ...hoog boven het meer van Starnberg.

De wandverwarming met leemstuc zorgt voor het beste binnenklimaat in de meeste kamers


Meer informatie en contact
Schlossgut Oberambach - Biohotel - Vitalzentrum   | Herr Andreas Schwabe
Oberambach 1  |  82541 Münsing  |  Tel: 08177 - 9323
info(at)schlossgut.de  |  www.schlossgut.de

Vraag bij uw reservering naar de Naturgesund kamers met wandverwarming!

Planning en uitvoering (wandverwarming en leempleister):
Biologische Bausysteme Peter Frost  |  Adlerweg 15  |  82140 Olching
Tel: 08202 - 72 82 699  |  peter-frost(at)biologische-bausysteme.bayern