WEM Wandverwarming

Ervaar de wereld van de WEM Wandverwarming, vloerverwarming, plafondverwarming, koeling en leempleisters

Wandverwarming

De zachte warmtestraling van de WEM-wandverwarming wordt door het menselijk lichaam als bijzonder weldadig en aangenaam ervaren. Deze infraroodverwarming is onzichtbaar in de wand geïntegreerd, heeft geen radiator nodig en zorgt zo voor mooiere kamers.

Meer informatie over wandverwarming...

 

Vloerverwarming

De WEM vloerverwarming is een ecologisch vloerverwarmingssysteem in de droogbouw. Het biedt een aangename stralingswarmte, goede geluidsisolatie en een veerkrachtig loopgevoel. Perfect in combinatie met houten vloeren en voor bestaande en nieuwe gebouwen, eenvoudig en snel te installeren. 

Meer informatie over vloerverwarming ...

Plafondverwarming

De leemplafondverwarming van WEM is wat betreft bouwfysica en binnenklimaat een veilig alternatief voor conventionele systemen. Voor hogere vertrekken is plafondverwarming met een hoog stralingsaandeel van 90 % een heel goede verwarmingsoptie.

Meer informatie over plafondverwarming ...

Koeling

WEM wand- en plafondsystemen kunnen in de zomer aangenaam zacht koelen. Hiervoor wordt koud water in plaats van warm water door de leidingen gepompt. De licht gekoelde oppervlakken werken als een airconditioner, maar zonder tocht en lawaai zoals bij een normale airconditioning.

Meer informatie over koeling ...

Leempleister

WEM Leempleisters voor binnen zijn ecologische pleisters samengesteld uit natuurlijke materialen met een hoog vochtopslagvermogen en een hoge thermische massa. Met weinig energie en zonder chemische omzettingsprocessen wordt uit de grondstof leem een hoogwaardig bouwmateriaal verkregen.

Meer informatie over leempleister ..

Service

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Hier vindt u onze verschillende diensten, planningsondersteuning, prijzen, technische informatie, contactpersonen bij WEM en nog veel meer!

Meer informatie over onze service ...

Dit zeggen onze klanten:

"Als architect had ik hoge verwachtingen toen ik mijn eigen huis ontwierp. Het was van meet af aan duidelijk dat er een wandverwarmingssysteem zou komen, want er is niets beter voor een goed binnenklimaat en aangename warmte..."
 

„Voor de keuze van WEM Klimaatelementen telden er voor ons project 'Hotel Post' vier pluspunten: + Het materiaal leem fascineerde zowel ons als planners als onze klanten. De eigenschap dat leem zowel de temperatuur als ... "
 

 

 

Oppervlakteverwarming zelf beleven

Wilt u zien waar er WEM-systemen zijn geïnstalleerd? Hier vindt u een lijst met publiek toegankelijke referenties. Daaronder zijn hotels, restaurants en vakantiewoningen.. Dus genoeg gelegenheden om eens te ervaren...

Meer informatie over oppervlakteverwarming zelf beleven ...

Installatievoorbeelden

Hoe past oppervlakteverwarming/-koeling ook in uw woning? Wij laten u voorbeelden zien, zodat u een idee krijgt welke mogelijkheden er zijn. Komt uw gebouwsituatie niet voor? Neem dan contact met ons op, wij doen u concrete voorstellen.

Meer informatie over installatievoorbeelden...